Ga naar de inhoud

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!! En nu zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf. Ik zou het geweldig vinden om jullie bruiloft te mogen vastleggen.

Ik hou van de liefde en vind het een eer om te fotograferen tijdens een trouwerij. Qua locatie ben ik super flexibel, dus ik kom naar jullie toe (of reis zelfs mee naar het buitenland!).

Maar laten we eerlijk zijn: we moeten bij elkaar passen. Mijn stijl moet jullie aanspreken en je moet ook zin hebben om zoveel uur met mij door te brengen op jullie dag (of tijdens een weekend). Kijk dus lekker rond op mijn website en bekijk mijn portfolio.

Alvast goed om te weten: ik kan een tweede fotograaf meenemen (mijn vriendin Roxanne) en als we samen komen, bieden we ook de optie voor een trouwfilm!

Werkwijze

Trouwfotografie Alkmaar

Vooraf

Jullie sturen mij via email of whatsapp een berichtje wanneer jullie gaan trouwen en voor welk pakket jullie willen gaan!

Als ik die datum nog beschikbaar ben, plannen we een belafspraak in om elkaar beter te leren kennen en te kijken of we een klik hebben!

Als we het van beide kanten zien zitten, stuur ik daarna een offerte op, die we beide ondertekenen.

En dan ben ik officieel jullie trouwfotograaf! In de loop naar de bruiloft hebben we contact over het draaiboek en kan ik me voorbereiden op jullie bruiloft.

We hebben een mooi moment ingepland om een loveshoot van jullie te doen tijdens de dag. En ik heb van jullie een lijst gekregen met alle groepsfoto-combinaties, zodat jullie op jullie dag niks anders hoeven te doen dan stralen en genieten.

homohuwelijk lesbisch stel Toscane

Mijn foto’s zijn vaak spontaan en vol emotie. Natuurlijk geef ik ook allerlei tips en stel ik je op je gemak!

Het belangrijkste is dat jullie je comfortabel voelt, dus als er iets is wat je onprettig vindt, mag je dat zeggen.

En het mooie van je trouwdag is, je bent altijd op je mooist, want je STRAALT.

Homohuwelijksfotograaf

Tijdens

Tijdens de bruiloft ga ik jullie op je mooist vastleggen! Of je veel camera-ervaring hebt of helemaal niet: dat maakt niks uit.

Vaak ben ik er bij vanaf het begin, vanaf het klaarmaken. We hebben het draaiboek eerder al besproken en ik kan eventuele ceremoniemeester(s) bereiken, dus ik weet precies welke momenten belangrijk zijn.

Na

Na de bruiloft ga ik aan de slag om een mooie selectie te maken en bewerken.

Jullie ontvangen binnen 48 uur alvast een sneak peek met een (kleine) eerste selectie. De grote selectie zet ik binnen een maand in de online galerij.

Vanuit deze galerij kun je een selectie foto’s maken voor in het trouwalbum.

De galerij blijft tot 6 maanden na je bruiloft online staan.

Trouwfotografie duinen lesbisch stel

Trouwfilm

Wil je ook graag een trouwfilm van je bruiloft? Dat kan! In dat geval neem ik mijn vriendin als videograaf mee en maakt zij een mooie highlight montage van jullie bruiloft.

Prijzen trouwfotograaf

Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

Fotografiepakketten met twee fotografen

Het grote voordeel van twee fotografen is, is dat we meer kunnen vastleggen. Van meerdere hoeken, maar ook twee momenten tegelijk (bijvoorbeeld het jawoord en de emoties van de gasten). Bij elk pakket krijgen jullie een kennismaking, een fotograaf op jullie dag, online galerij met 35 bewerkte foto’s per uur, eerste preview binnen 48 uur na de bruiloft/partnerschap, en een cadeauboekje.

12 uur fotografie € 3499,-
10 uur fotografie € 2999,-
8 uur fotografie € 2499,-
6 uur fotografie € 1999,-

Trouwfilm

Wil je graag een trouwfilm van je bruiloft? Dat kan! In dat geval neem ik mijn vriendin niet als tweede fotograaf, maar als videograaf mee en maakt ze een mooie highlight montage van jullie bruiloft van ongeveer 5-7 minuten.

12 uur foto + film € 4099,-
10 uur foto + film € 3599,-
8 uur foto + film € 3099,-
6 uur foto + film € 2599,-

Basispakketten fotografie

Bij kleinere bruiloften, kan ik ook als fotograaf alleen komen. Bij elk pakket krijgen jullie een kennismaking, online galerij met 35 bewerkte foto’s per uur, eerste preview binnen 48 uur na de bruiloft/partnerschap, en een cadeauboekje.

10 uur fotografie € 2099,-
8 uur fotografie € 1799,-
6 uur fotografie € 1499,-

Trouwalbum

Willen jullie in plaats van het cadeauboekje een linnen trouwalbum? We hebben twee opties:

€ 399,-€ 499,-
Trouwalbum 25x25cm (20 pagina’s)Trouwalbum 30x30cm (20 pagina’s)

Ben je blij met je cadeauboekje en wil je een tweede (ouder)album bij bestellen?
Dat kan voor € 219,-

Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Wauw, wat gaaf! Ik reis ontzettend graag met jullie mee!

Willen jullie mij mee als trouwfotograaf in het buitenland? Ik reken mijn normale tarieven plus reis- en verblijfskosten in het buitenland.

Fotograaf homohuwelijk

Zoals je misschien al is opgevallen, fotografeer ik vaak LHBT+ stellen! Dat wij sinds 2001 in Nederland het huwelijk voor alle stellen mogen vieren, is bijzonder. Als queer fotografe gaat mijn hart dan ook sneller kloppen als ik zoiets moois mag vastleggen!

Portfolio

Bruiloft fotograaf Den Haag

Bruiloft fotograaf Alkmaar

Gay homo trouwfotograaf

Trouwfotograaf bos Bergen

Homostel trouwfotograaf

Trouwen in het buitenland fotograaf

Trouwfotografie duinen lesbisch stel

Portretfotograaf fotoshoot man

Trouwfotograaf Toscane lesbisch stel

Lesbische bruiloft trouwfotograaf

Bruiloft fotograaf Toscane

Homo bruiloft fotograaf

Trouwfotograaf Bergen

Trouwfotograaf strand Scheveningen Den Haag

Voor meer foto’s, bekijk mijn volledige fotoshoots portfolio.

Ervaringen

Homohuwelijk queer trouwfotograaf trouwfilm Den Haag

Rox en Maartje hebben onze trouwfilm gemaakt. Zij hebben werkelijk waar al mijn verwachtingen overtroffen. Elke keer als ik ernaar kijk voelt het weer alsof het gisteren was.

Karin & Jake

Homohuwelijk trouwfotograaf Den Haag

We zijn echt volop aan het nagenieten en hebben ook erg genoten van Roxanne & Maartje als fotografen!

Stefan & Robin

Trouwfotograaf Duitsland trouwen in het buitenland

 Roxanne & Maartje hadden leuke en originele ideeën en hebben veel mooie foto’s gemaakt van onze bruiloft in Duitsland. Niet alleen van alle belangrijke momenten, maar ook van waardevolle details uit de kerk, stadhuis en atmosfeer bij ons trouwfeest.

Trouwen in het buitenland bruiloftsfotograaf Italie homohuwelijk

Maartje & Roxanne zijn met ons mee geweest naar Italië, voor onze bruiloft. Buiten de leuke tijd die we met ze hebben gehad, hebben ze ook nog super mooie foto’s voor ons gemaakt. 

Lisa & Peggy

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Bij de offerte stuur ik een betaallink van een aanbetaling mee. Dit is van 10% van het totaalbedrag en hiervan is geen terugbetaling mogelijk. Deze aanbetaling kan, bij verplaatsing van de bruiloft, tot maximaal 1 jaar na de trouwdatum meegenomen worden.

Een maand voor de bruiloft sturen we een betaallink om het restbedrag te betalen.

Wat gebeurt er bij annulering?

Vanaf het moment van het tekenen van de offerte zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht bij annulering (met uitzondering van annulering in verband met officiële corona maatregelen).

Annuleringskosten bedragen vanaf 3 maanden voor de bruiloft 50% van het totaalbedrag en vanaf 1 maand voor de bruiloft 100% van het totaalbedrag.

NB: Maartje Hensen heeft het recht om de gemaakte foto’s te gebruiken in haar portfolio / promotionele doeleinden zoals Facebook, blog, website, social media en eventuele prijsvragen. Als je dit niet wilt, is er de mogelijkheid voor een licentie-upgrade. Laat het haar voor de fotoshoot weten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Op alle rechtsbetrekkingen van Maartje Hensen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Homepagina » Trouwfotograaf
Maartje Hensen