Ga naar de inhoud

Je bent in verwachting, gefeliciteerd! En nu wil je graag een newborn shoot plannen om je wondertje(s) vast te leggen.

Ik vind het een eer om pasgeboren baby’s en hun ouder(s) op de foto te mogen zetten. Het moment dat ze zo piepklein zijn, komt nooit meer terug!

Qua locatie ben ik flexibel, dus ik kom graag bij je thuis langs om de newborn shoot te doen.

Werkwijze

Newborn shoot zwart wit handen

Vooraf

Voor denewborn shoot bespreken we via email of whatsapp wat je wensen zijn! Samen plannen we een afspraak in.

Ongeveer een week voor de newborn shoot zal ik een betaallink sturen, die je voor de fotoshoot betaalt.

Newborn shoot: wanneer?

Voor het inplannen van een newborn shoot kijken we naar de uitgerekende datum. De beste tijd voor een newborn shoot is als je kindje 1-2 weken oud is.

Dan is het baby’tje nog piepklein en slaapt nog veel. Binnen een week is vaak voor een ouder die net bevallen is en baby (i.v.m. geelzucht) iets te vroeg.

Natuurlijk is de uitgerekende datum niet altijd de uiteindelijke geboortedatum. Bij het plannen spreken we een voorlopige datum af (ongeveer een week na de uitgerekende datum).

Mocht de baby vroeger of later geboren worden, hebben we contact over een nieuwe datum.

We kunnen ook een fotoshoot inplannen als je baby al iets ouder is! Dan is het piepkleine er wel van af, maar is je kindje vaak langer wakker en ken je als ouder je kindje al beter.

Ook voor een gezinsfotoshoot met andere kinderen, is het soms handiger om een baby fotoshoot later in te plannen, omdat de eerste twee weken al zo onrustig en nieuw zijn.

Tijdens

Tijdens de newborn shoot ga ik je kindje en jou/jullie op je mooist vastleggen!

Ik heb genoeg ideeën, maar ik vind het ook altijd leuk om te horen wat je zelf leuk vindt! Het is belangrijk dat iedereen zich op diens gemak voelt voor de camera, dus ook als de baby iets niet wilt (of er een luier verschoond moet worden) dan pas ik me aan!

Ook laat ik tijdens de newborn shoot zien wat ik maak, dus als je iets opnieuw wilt doen, kan dat gewoon.

Newborn shoot Amsterdam

TIP! Ik krijg vaak de vraag: wat voor kleding moet ik aan bij een fotoshoot? Het is belangrijk dat je iets draagt waar je je comfortabel in voelt!

Daarnaast is het handig om kleding met teksten of drukke printjes te vermijden, tenzij dat de focus van de fotoshoot is. Twijfel je? Leg een extra optie klaar!

Voor de baby is het fijn om wat dekentjes of doeken te hebben voor de afwisseling. Zorg voor toepasselijk beddengoed, want we zullen ook op bed foto’s maken.

Baby fotoshoot Alkmaar

Na

Na de newborn shoot ga ik aan de slag om een mooie grote selectie te maken en bewerken. Deze selectie zet ik binnen een week in een online galerij.

Vanuit deze galerij kun je een selectie foto’s maken die bij je pakket past. Mocht je meer foto’s bijkopen, kan dat natuurlijk ook. Als de selectie is gemaakt, zet ik het aantal downloads open en kun je de selectie downloaden.

De galerij blijft tot 6 maanden na jenewborn shoot online staan.

Wat ik NIET doe

Pasgeboren baby’s in zonnebloemenpakjes of gekke posities frummelen. Geen Anne Geddes beelden.

Statische, ongemakkelijke poses.

Studio fotoshoot met veel toeters en bellen.

Wat ik WEL doe

Jullie gezinnetje vastleggen zoals jullie zijn. Jullie kindje is natuurlijk de allermooiste en ik leg de lieve, spontane momenten vast bij jullie thuis.

Natuurlijk heb ik ook leuke foto-ideeën, maar niks moet en alles mag!

Prijzen newborn shoot

Alle pakketten zijn voor een fotoshoot met twee ouders en een newborn. Zijn er meer ouders of heb je al een kind/kinderen? Maak er voor € 20 extra een gezinsfotoshoot van! Ben je een ouder alleen? Dan krijg je € 20 korting!

€ 400

  • 1,5 uur fotografie bij jullie thuis
  • 30 hoge resolutie foto’s, te selecteren uit online galerij

€ 450

  • 2 uur fotografie bij jullie thuis
  • 45 hoge resolutie foto’s, te selecteren uit online galerij

-10%

Krijg 10% korting op een newborn shoot als je ook een zwangerschapsshoot boekt.

Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten tot 15 kilometer vanaf Amsterdam. Daarna reken ik € 0,35 per kilometer. Extra foto’s kun je later bijkopen voor € 5 per stuk.

Boek een newborn shoot

Het is heel makkelijk, jij laat me weten wat je wilt en ik kom zo snel mogelijk bij je terug! Stuur een berichtje op whatsapp of via email.

Portfolio newborn

Newborn shoot handje

Newborn shoot papa en baby

Newborn fotografie voetjes

Newborn shoot zwart wit handen

Newborn shoot Amsterdam

Baby fotoshoot zwart wit

Newborn shoot Amsterdam

Newborn fotoshoot Utrecht

Newborn fotograaf Amsterdam

Baby fotoshoot

Baby fotoshoot Alkmaar

Baby fotoshoot Amsterdam

Voor meer foto’s, bekijk mijn volledige fotoshoots portfolio.

Ervaringen

Newborn shoot Utrecht

De newborn shoot bij ons thuis was heel fijn. Maartje was geduldig en het was heel fijn om tips te krijgen, want ik voel me normaal gesproken ongemakkelijk voor de camera. Het resultaat was heel natuurlijk en de foto’s zijn prachtig geworden.

Aurélie

Newborn shoot

Ook voor een newborn shoot zijn deze dames top. Ze nemen alle tijd, wat met een kleintje echt nodig is. Ze betrekken de hele familie en leggen ook intieme momenten prachtig vast. Het liefst hang ik mijn hele huis vol met alle mooie foto’s die ze hebben gemaakt. 

Gabi

NB: Maartje Hensen heeft het recht om de gemaakte foto’s te gebruiken in haar portfolio / promotionele doeleinden zoals Facebook, blog, website, social media en eventuele prijsvragen. Als je dit niet wilt, is er de mogelijkheid voor een licentie-upgrade. Laat het haar voor de fotoshoot weten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Op alle rechtsbetrekkingen van Maartje Hensen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Homepagina » Newborn shoot
Maartje Hensen