Ga naar de inhoud

Als je altijd al een romantische fotoshoot met je partner(s) hebt willen doen – dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik hou van de liefde en vind het een eer om dat te mogen vastleggen tijdens een loveshoot. Qua locatie ben ik flexibel, dus ik kom graag naar jullie toe!

Of je ervaring hebt voor de camera of niet, maakt niks uit. Ik heb genoeg ‘koppel poses’ om te proberen, maar ik leg ook graag vast van jullie relatie uniek maakt.

Werkwijze

Transgender man met zijn vrouw koppel fotoshoot limburg

Vooraf

Voor deloveshoot bespreken we via email of whatsapp wat jullie wensen zijn! Als jullie akkoord gaan met mijn algemene voorwaarden en we het eens zijn over wat jullie willen, maken we een concrete afspraak.

Ongeveer een week voor de loveshoot zal ik een betaallink sturen, die jullie voor deloveshoot betalen.

TIP! Ik krijg vaak de vraag: wat voor kleding moeten we aan bij een loveshoot? Het is belangrijk dat jullie iets dragen waar jullie je comfortabel in voelen!

En dat het een beetje ‘matcht’. En dan bedoel ik niet een ANWB-setje, maar outfits die op elkaar zijn afgestemd.

Daarnaast is het handig om kleding met teksten of drukke printjes te vermijden, tenzij dat de focus van de loveshoot is. Twijfel je? Neem een extra optie mee!

Tijdens

Tijdens de loveshoot ga ik jullie op je mooist vastleggen! Of je veel camera-ervaring hebt of helemaal niet: dat maakt niks uit.

Op basis van onze afspraken, heb ik een goed idee van wat jullie willen en hoe we dat erop krijgen.

Ik heb genoeg ideeën, maar ik vind het ook altijd leuk om te horen wat jullie zelf leuk vinden! Het belangrijkste is dat jullie je comfortabel voelt, dus als er iets is wat je onprettig vindt, mag je dat zeggen.

Ook laat ik tijdens de loveshoot zien wat ik maak, dus als je iets opnieuw wilt doen, kan dat gewoon.

Lesbisch stel Amsterdam loveshoot

Ik werk het liefst op locatie, met natuurlijk licht, en zo min mogelijk ‘suf’ poseer-gedoe. Mijn foto’s zijn vaak spontaan en vol emotie. Natuurlijk geef ik tijdens de fotoshoot allerlei tips en stel ik je op je gemak!

Wil je alleen op de foto? Bekijk onze portretfotografie pagina!

Homostel regenboogvlag Pride fotoshoot

Na

Na de loveshoot ga ik aan de slag om een mooie grote selectie te maken en bewerken. Deze selectie zet ik binnen een week in een online galerij.

Vanuit deze galerij kun je een selectie foto’s maken die bij je pakket past. Mocht je meer foto’s bijkopen, kan dat natuurlijk ook. Als de selectie is gemaakt, zet ik het aantal downloads open en kun je de selectie downloaden.

De galerij blijft tot 6 maanden na je loveshoot online staan.

Prijzen loveshoot

Onderstaande pakketten zijn voor een loveshoot van een koppel. Maak er voor € 20 extra een throuple of gezinsfotoshoot van!

€ 350

  • 1 uur op locatie
  • 30 hoge resolutie foto’s, te selecteren uit online galerij

€ 400

  • 1,5 uur op locatie
  • 45 hoge resolutie foto’s, te selecteren uit online galerij

€ 450

  • 2 uur op locatie
  • 60 hoge resolutie foto’s, te selecteren uit online galerij

Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten tot 15 kilometer vanaf Amsterdam. Daarna reken ik € 0,35 per kilometer. Extra foto’s kun je later bijkopen voor € 5 per stuk.

Boek een loveshoot

Het is heel makkelijk, jullie laten me weten wat jullie willen en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug! Stuur een berichtje op whatsapp of via email.

Portfolio

Stockholm homostel fotoshoot queer fotograaf

Fotograaf Amsterdam loveshoot

Gay fotograaf

Koppel fotoshoot Amsterdam

Pyramide loveshoot Mexico

Amsterdam loveshoot koppel

Gay fotograaf lesbisch stel

Voor meer foto’s, bekijk mijn volledige fotoshoots portfolio.

Ervaringen

Loveshoot Zaandam fotoshoot

We vergaten bijna dat de lenzen op ons gericht waren, met een prachtig resultaat als gevolg!

Karin & Karin

Homo loveshoot Amsterdam fotograaf

We straalden nog uren na de fotoshoot! Onze eerste professionele fotoshoot was een succes.

Clay & Stéphane

Lesbisch stel loveshoot Amsterdam

Eigenlijk hoefden we niks meer te doen dan verliefd naar elkaar kijken en doen wat we normaal doen. Foto’s hangen met trots in de woonkamer.

Meike & Isabelle

NB: Maartje Hensen heeft het recht om de gemaakte foto’s te gebruiken in haar portfolio / promotionele doeleinden zoals Facebook, blog, website, social media en eventuele prijsvragen. Als je dit niet wilt, is er de mogelijkheid voor een licentie-upgrade. Laat het haar voor de fotoshoot weten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Op alle rechtsbetrekkingen van Maartje Hensen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Homepagina » Loveshoot
Maartje Hensen